Loading...

Gör gångar och öppna områden till välorganiserade utrymmen.

  • Går att få med specialdesignade storlekar och former
  • Åtta standardstorlekar
  • 1,8 mm bestruken polyester
  • Rundade hörn
  • Vattenavvisande, reptåliga och halkfria
  • Livfullt färgtryck
  • Monteringsskrapa kan köpas till i kassan

Visa kunderna vägen i butiken
Letar du efter effektiva sätt att guida runt kunderna i butiken, eller att ge dem användbar information? Med specialdesignade golvdekaler kan du få fram det du behöver säga. Vi har helt anpassningsbara designer i åtta olika storlekar, så att du kan välja den som passar dig bäst – välkomna kunderna till butiken, tacka dem för besöket eller visa vägen till kundtoaletten.

Halkfria, lätta att fästa
Våra golvdekaler är tillverkade av slitstark och halksäker plast och är designade för långvarigt inomhusbruk på flera olika hårda och släta ytor – golvplattor, cement, laminat och mycket annat. Och med vår metod för torr applicering kan du smidigt fästa dekalerna och slippa bubblor, samt enkelt ta bort dekalerna utan risk för klisterrester. Applicera dekalen på ett rent och torrt golv och ta bort eventuella luftbubblor med en monteringsskrapa. Och om du gör ett misstag kan du enkelt ta bort dekoren och sätta tillbaka den igen.

Intuitiv designprocess
Redo att börja skapa? Upptäck vår samling av anpassningsbara designmallar och hitta den som är rätt för dina behov. (Använd det enkla uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design.) Du kan göra den till din egen genom att tillföra din unika prägel innan vi tar hand om tryck, paketering och leverans. När din beställning kommer kan du använda dekalerna direkt.

VistaPrint erbjuder Golvklistermärken designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign