Loading...
Golvdekaler

Golvdekaler

Hjälp kunder och anställda hålla ordentliga avstånd med slitstarka, halksäkra golvskyltar. Vinylfilm, med helt anpassningsbara designmallar. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Gör gångar och öppna områden till välorganiserade utrymmen.

  • 8 storleksalternativ
  • 0.2 mm tjock vinyl
  • Rundade hörn
  • Vattenavvisande, reptåliga och halksäkra
  • Levande fyrfärgstryck

Letar du efter effektiva sätt för att uppmana till social distansering på din arbetsplats – eller ge användbar företagsinformation? Med specialdesignade golvdekaler kan du kommunicera det du behöver säga. Våra golvdekaler är tillverkade av slitstark och halksäker vinyl och är designade för långvarigt inomhusbruk på flera olika hårda och släta ytor – golvplattor, cement och mycket annat. Med våra helt anpassningsbara designer kan du välja rätt meddelande för dina behov, oavsett om du vill se till att människor i en kö håller avstånd, göra personer uppmärksamma på en tidsbegränsad rea eller ge en speciell hälsning.

Redo att designa? Upptäck vår samling av anpassningsbara designmallar och hitta den som är rätt för dina behov. Använd det enkla uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design. Du kan göra den till din egen genom att tillföra din unika prägel innan vi tar hand om tryck, paketering och leverans. När din beställning kommer kan du använda dekalerna direkt.

VistaPrint erbjuder Golvdekaler designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign