Loading...

Fönsterdekaler

Dra nytta av ditt mest synliga (och värdefulla) utrymme. Upptäck olika storlekar och material, och välj mellan dekaler som kan sättas upp både på utsidan och insidan. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Locka förbipasserande att titta in och se vad ditt företag håller på med.

  • 9 storlekar
  • 3 material att välja mellan
  • Genomskinliga eller ogenomskinliga bakgrunder
  • Välj mellan självhäftande framsida eller baksida
  • Livfullt fyrfärgstryck

Arbetar du i en miljö med skyltfönster eller ett kontor som har stora fönster, glasväggar eller glasdiskar? Få ut så mycket som möjligt av den värdefulla ytan och marknadsför reor i butiken, speciella evenemang eller företagets öppettider med anpassningsbara fönsterdekaler. Inbjudande skyltar kan locka förbipasserande att titta in för att se vad ditt företag håller på med – och vi är redo att hjälpa till med olika fönsterdekalalternativ för olika behov.

Är du redo att börja skapa dina fönsterdekaler? Börja med att välja bakgrundsmaterial – genomskinlig eller lättläst ogenomskinlig. Bestäm sedan vilken sida på glaset du ska använda: Våra dekaler finns både med väderbeständig självhäftande framsida och iögonfallande självhäftande baksida. (Ta reda på mer nedan.) Sedan kan du botanisera mellan alla våra anpassningsbara designer i färg för så att du kan hitta den som du vill ha.

Om du väljer det perforerade alternativet bör du undvika vita respektive små teckensnitt (under 50 punkter), för att få bästa resultat. När du sen får dina fönsterdekaler drar du bara av skyddspappret och sätter upp dem med den monteringsskrapa vi skickar med gratis om du vill. Dina fönsterdekaler kräver nästan inget underhåll –det självutjämnande limmet gör det dessutom lätt att ta bort dekalerna utan att de lämnar märken eller ränder.

genomskinlig vinyl med reklam för frisörsalong

VistaPrint erbjuder Fönsterdekaler designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign