Loading...

Gör mesta möjliga av varje stor händelse i livet

Allt du behöver till livets stora tillfällen. Sånt där trycker vi.

Bästsäljare som vi tror att du kommer att älska

De här favoriterna har kvalitet (och bra priser) skrivna över hela sig.
 
 
 
 
 
 

Där bröllopsdrömmar blir till verklighet

Från förlovningens ”Ja” till bröllopsdagens – se alla våra vackra inbjudningskort, dekorationer med mera som lyfter fram er kärlekshistoria.

Säg ”Du är bjuden” på ditt sätt

Dela med dig av glada nyheter – och bjud in gäster för att fira dem – med specialdesignade inbjudningskort.
 
 
 
 
 
 

Utforska fler kategorier

Gör varje kort, varje rum och varje tillställning extra speciell.

Fira livet och människorna i det med specialdesignade presenter, kort och dekorationer.

Livet är värt att fira. Om och om igen. Oavsett om det är ditt barns födelsedag eller ett bröllop som alla är inbjudna till, finns VistaPrint här för dig. Vi finns här för att stötta dig i den spännande planeringsfasen – med inbjudningar som du kan anpassa på några få minuter. För det ögonblick du inser att du behöver en present – med pappersvaror det står deras namn på (bokstavligen). För när festen är över och du tänker tillbaka på hur roligt du hade – då är det dags för våra tackkort.
Men livet handlar lika mycket om alla stunder däremellan. Därför hittar du även vardagsartiklar och dekor som kan specialdesignas för de människor och platser du bryr dig extra mycket om. Gör den där gruppbilden till ett foto med ram. Specialdesigna en shoppingkasse med din bästa kompis namn (en gåva med monogram någon?). Eller luta dig tillbaka med en mugg med din lilla systerdotter på – för man kan aldrig få för många bebisbilder. Och med vårt team med designexperter här för dig kan du få hjälp att skapa presenter som de här utan stress (det ska bara vara roligt!). Oavsett din stil finns det så många sätt att ingjuta glädje i vardagen, allt till oslagbara priser. Vi skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

Vanliga frågor och svar

I kontorsmaterial ingår allt du behöver för att skicka fina meddelanden till släkt och vänner (tänk hälsningskort, tackkort, kuvert med mera). Sedan ingår alla de där extra detaljerna som får din post att sticka ut, t.ex. klistermärken och stickers, stämplar och adressetiketter. Specialdesignade pappersvaror är också bra presenter – praktiska, personliga och förstås söta! Genom att anpassa dem med mottagarens namn, monogram eller en design som passar just dem kan du visa hur väl du känner dem (vad är egentligen en bättre gåva än det?).

Börja med vilken typ av festlighet det gäller. Är det födelsedag, giftermål, en examen som ska firas? Sedan tänker du över mottagarens hobbyer, intressen och personliga stil. Till kaffefantasten i ditt liv kanske våra muggar blir den present som sätter pricken över i på fikastunden. Om de tycker om att skriva, eller antecknar mycket, kan hälsningskort med monogram och favoritfärgerna bli uppskattat. Och om du vill ge en genomtänkt födelsedagspresent är ett vackert och personligt foto tryckt på kanvas eller lönnträ ett säkert kort.

Det är viktigt att utgå från temat när du ska välja inbjudningskort. Specialdesignade kort är ju ett sätt att ge gästerna en känsla av vad som komma skall. I vårt galleri med inbjudningskort kan du smidigt filtrera efter tillfälle, stil, storlek med mera. När du hittar den mall du vill ha kan du anpassa den – låt din personliga smak styra val av färg, teckensnitt och bilder. Och glöm inte att skriv in alla viktiga uppgifter, som datum, tid, plats och OSA. Innan du slutför beställningen kan du se en förhandsvisning, så att du kan se att allt stämmer, och annars passa på att ändra det du vill. Om du behöver hjälp med designen är det bara att kontakta oss! Vi vill att du – och dina gäster – uppskattar de specialdesignade inbjudningarna.