Loading...

Håll ordning på veckorna med en företagskalender som visar fyra månader i taget.

– 330 x 900 mm – 12 månader, visar fyra månader i taget – Anpassningsbar baksida i papp – Flyttbar datummarkör – Metallring för upphängning – Månader och dagar visas på engelska, franska, tyska, nederländska, italienska, spanska, portugisiska, ryska, turkiska och polska

En användbar företagsgåva
På jakt efter den perfekta julklappen? Med en tydlig översikt över kommande evenemang, deadlines och möten ger vår företagskalender dig och teamet möjlighet att hålla kolla på allt och enkelt hantera era scheman. Eftersom den här unika kalendern innehåller flera olika språk är den lämplig för kunder i olika länder, vilket gör det möjligt att kommunicera tydligt kring viktiga datum och evenemang.

Praktisk och vikbar
Företagskalendern är 330 x 900 mm stor, täcker årets alla 12 månader och har en anpassningsbar baksida av papp. När fyra månader visas på en och samma gång blir det enklare att planera. Tack vare vikningslinjen mitt på arken kan kalendern också postas, utan veck.

Design lika enkel som ABC
För att komma igång med att skapa företagskalendern använder du uppladdningsalternativet där du kan lägga till egna detaljer och göra den till din. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign