Loading...

Banner med tryck

Tänk stort och få ut mesta möjliga av butiksskyltning, mässor eller utomhusevenemang.

Hängande banderoller

Form och funktion
Alla våra banner är gjorda av slitstarka material som är lätta att göra rena och med unika utseenden. Välj den banner som passar din stil och känn dig trygg med att den är gjord för att hålla.

Stående banderoller

Mässa

Allt du behöver för att sticka ut och locka folk på nästa evenemang.

Skyltar för utebruk och evenemang

Upptäck vårt stora utbud av skyltar för utebruk och till butiksfasader som gör ditt budskap omöjligt att missa

Att göra intryck börjar med att synas – där kan våra banners med eget tryck hjälpa till.

Vill du synas mer? Banners med rätt budskap och design fångar uppmärksamheten, särskilt på högtrafikerade platser och evenemang. Vi erbjuder banners och skyltar med ditt eget tryck till alla miljöer – konferenser, butiksevenemang, mässor och andra arrangemang – med ett stort sortiment med designer av hög kvalitet och fyrfärgstryck.

Börja med att välja den typ som passar bäst till ditt projekt: vinylbanner (med alternativ för inne- och utebruk), roll-ups (med alternativ för inne- och utebruk), roll-ups för bordsplacering (till bord, restauranger med mera) eller meshbanner (bästa val för utebruk). Och om du behöver hjälp på vägen kan vårt team hjälpa till med expertråd och kunskap. Nu sätter vi igång och skapar.

Vanliga frågor och svar

Meshbanderoller har små invävda hål och är svagt genomskinliga, och ger därför ett något mindre kraftfullt intryck än vinylversionerna. Mesh lämpar sig bra för text och bilder av stort format medan vinyl passar för mer avancerad design.

Metallöljetter på 1,27 cm i diameter ingår när du köper meshbanderoller och finns som tillval för varianterna i vinyl, PVC-fritt och tyg. För roll-ups behövs det inga. Öljetterna är placerade med 60 centimeters mellanrum längs banderollens övre och nedre hörn.

Nej, inte för tillfället. Vi har dock ett stort urval av storlekar, så det finns stor chans att vi har de mått du behöver.

Tyvärr inte. Vi rekommenderar att du använder VistaPrints ställning för bästa passform och stabilitet.

Dubbelt tryck kan bara fås på våra roll-ups.