Loading...

Specialdesignade livsmedelsförpackningar

Oavsett om du säljer takeaway eller erbjuder hemleverans av dina goda rätter – vi har de livsmedelsförpackningar du behöver.

Inslagningstillbehör

Etiketter

Med massor av storlekar, former och material blev det precis enklare att hitta rätt etiketter.
Behöver du designhjälp?
Få råd och ändringar på en design du påbörjat eller samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design.
Mer info

Andra har även tittat på

Från takeaway till marknader – våra specialdesignade livsmedelsförpackningar klarar skivan

Så du ska öppna ett nytt takeaway-ställe? Kanske en foodtruck? Eller ska du börja sälja på marknader? Vad du än har för planer kan VistaPrint hjälpa dig med specialdesignade livsmedelsförpackningar.

Från engångsservetter, -tallrikar och -bestick till matlådor för takeaway och påsar – oavsett om du behöver muggar till kaffe, soppor eller glass – sånt där trycker vi. Och om du vill ha en enklare variant kan vi erbjuda emballage utan tryck också. Varför inte försegla askarna eller sätta på specialdesignade klistermärken till livsmedelsförpackningar som en trevlig detalj?

Vi kan hjälpa till, oavsett om du är ute efter specialdesignade förpackningar eller emballage utan tryck. Vi kan svara på alla dina frågor eller ge expertråd när du behöver. Säg bara till vad du behöver hjälp med.

Vanliga frågor och svar

Ja, våra livsmedelsförpackningar är säkra för livsmedel. Våra takeaway-askar och matboxar är gjorda av olje- och fettavvisande material. Våra muggar är gjorda av papp med dubbla väggar eller enkla väggar för att innehållet ska hålla önskad temperatur, vare sig det är varmt eller kallt.

Alla våra matlådor uppfyller EU:s direktiv om engångsplast – en lagstiftning som syftar till att minska mängden plastföroreningar i haven.

Förpackningar för mat är våra engångsförpackningar för livsmedel, utan tryck – ett praktiskt och budgetanpassat alternativ när du ska beställa stora mängder. I sortimentet har vi allt från pizzakartonger, knivar och gafflar till servetter och matlådor.

Våra ask med lock för mat tål både mikrovågsugn och frys.

Våra specialdesignade livsmedelspåsar med tryck (liggande och stående) har en förseglingsmekanism som skyddar mot ljus, luft och fukt – vilket håller innehållet fräscht längre. De skyddar dina varor samtidigt som de är trevliga att titta på. De lämpar sig väl både för skyltning och frakt.