Loading...

Födelsedagstillbehör

Inled firandet med specialdesignade inbjudningskort, festdekorationer och annat.
Beställ kalasinbjudningar för barn
Beställ födelsedagsinbjudningar för vuxna

Inbjudningskort till alla åldrar och milstolpar

Från de minsta till de evigt unga i sinnet – hitta födelsedagsinbjudningar för alla i din närhet.

Inbjudningskort med tema för små kalasgäster

Ge en försmak av ett glädjefyllt barnkalas med specialdesignade kalasinbjudningar i alla stilar.

Matchande festartiklar för den rätta stämningen

Skapa en enhetlig festlook som ger liv åt ditt tema. (Tyvärr, riktiga dinosaurier ingår inte.)
 
 
 
 
 
 
 
 

Specialdesignade minnessaker för att sprida glädje

Förvandla oförglömliga minnen till underbara presenter.
 
 
 

Gör varje födelsedagsfirande till en stor hit med specialdesignade festdekorationer, inbjudningskort och annat

Dags att räkna ner till en speciell födelsedag? Vi på VistaPrint hjälper dig att fira storstilat med våra specialdesignade födelsedagsinbjudningar. Inbjudningskorten finns i många olika varianter för alltifrån barnkalas till fester för vuxna eller de evigt unga i sinnet. Och med alternativ för jämna födelsedagar, överraskningsfester och annat är det bara att släppa loss kreativiteten när du skapar födelsedagsinbjudningar. När du väl har hittat stilen för dina inbjudningskort, hjälper vi dig att föra över temat eller utseendet till specialdesignade födelsedagsdekorationer, personliga partytillbehör och annat. Bland våra specialdesignade partytillbehör hittar du både skyltar och klistermärken och till och med kläder. Gästerna – inklusive hedersgästen – kommer att kunna se och känna all kärlek.

Vanliga frågor och svar

Det beror på festens tema och gästernas ålder. Men några av våra mest omtyckta födelsedagsdekorationer för alla typer av firanden är banderoller, kapaskivor, partypåsar och klistermärken. Alla födelsedagsdekorationer kan så klart specialdesignas så att du kan sätta personlig prägel på din fest.

Det finns så många sätt att pynta hemma inför ett födelsedagskalas. Här får du lite inspiration för att komma igång:

– Banner och affischer: Få din hedersgäst att skina upp genom att hänga upp en banderoll eller affisch som direkt talar om för alla att det är hans eller hennes stora dag. – Bordsdekorationer: Duka bordet i matchande stil (med till exempel specialdesignade servetter), och dekorera med ballonger eller konfetti inför festmåltiden (och tårtan). – Partypåsar: Låt partypåsar ingå som en del av designen. Använd personliga partypåsar som matchar festens tema – ställ dem på ett bord så att gästerna kan ta en på väg hem. Du kan till och med göra dem interaktiva och skapa en station för partypåsar där gästerna själva kan fylla dem med de godsaker du valt ut.

Det är enkelt och kul att göra födelsedagsinbjudningar med VistaPrint. Börja med att bläddra bland våra mallar för inbjudningar, och välj en som passar ditt kalastema eller din personliga stil. I vår designstudio kan du sedan lägga till text, foto och bilder för att göra dina inbjudningar riktigt personliga. När du är klar kan du förhandsgranska din skapelse och se till att allt ser bra ut innan du beställer. Vi levererar dina specialdesignade födelsedagsinbjudningar ända till dörren, redo att sprida budskapet.

Vi rekommenderar att du inkluderar födelsedagsbarnets namn, datum och tid för kalaset, plats (om möjligt fullständig adress) och eventuell ytterligare information eller särskilda önskemål som är viktiga för gästerna att känna till.