Loading...

Hållare för handsprit

Se till att kunder kan ta handsprit i eller utanför din butik eller ditt företag. Vitt stål, med en ram för en A4-flyer. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Håll händerna rena med en hållare för handsprit.

  • Fristående och väggmonterbara alternativ
  • Stabil och hållbar ram
  • Flyer eller affisch medföljer
  • Rymmer en flaska på 75 mm (ingår ej)

Gör det enkelt för kunder och personal att använda handsprit. Våra hållare för handsprit är enkla att sätta upp – vare sig du ska ställa dem i entrén, montera på väggen (du behöver tre skruvar) eller ställa på skrivbord. Använd dem i områden där många människor rör sig, t.ex. i receptioner, matsalar, toaletter eller mötesrum – och uppmuntra alla att använda mycket – och ofta. Skriv viktig information om att hålla avstånd eller hur man hanterar munskydd på den medföljande flyern eller affischen, och sätt in den i ramen. Redo att sätta igång? Börja med att välja rätt alternativ för dig – fristående modell eller väggmodell. Fortsätt sedan med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara flyer eller affischer, med bland annat branschspecifika alternativ.

Anpassa vald design med viktig info som företagsnamn, logotyp, webbadress och eventuella meddelanden om att hålla avstånd till andra. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella hållare för handsprit levereras är de färdiga att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign