Loading...
utomhusaffischer

Utomhusaffischer

Vädertåliga affischer klarar både väder och vind, och är utmärkta att sätta utanför butiken, på anslagstavlor och mycket annat. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Låt ditt budskap synas i alla väder.

– 8 storleksalternativ – 3 olika material – Polyesterfilm (170 g/m²) – Matt, vit finish – Vattentäta, vattenavvisande och ljusäkta alternativ – Livfullt fyrfärgstryck

Vädertåliga budskap
Letar du efter ett nytt sätt att skapa hållbar och vädertålig skyltning för ditt företag eller evenemang? Med våra ljusäkta, vattenavvisande och vädertåliga affischer syns du i både regn och solsken. Anpassade med en djärv och iögonfallande design passar dina utomhusaffischer bra att dekorera utanför butiken med, utmärker sig på anslagstavlor runtom i staden eller hjälper till att väcka intresse för ditt nästa utomhusevenemang.

En mängd olika alternativ
Välj det affischmaterial som passar dig bäst med tanke på det klimat och den miljö du har hos dig. Välj mellan ljusäkta och laminerad matt, vattentät polyester eller ljusblockerande och vattenavvisande alternativ med blueback-papper.

Enkla att anpassa
Redo att börja skapa? Utforska först vårt sortiment av anpassningsbara designmallar för utomhusaffischer (eller ladda upp din egen färdiga design). Hitta en design du gillar och anpassa den med text och bilder. Vi trycker dina vädertåliga affischer med professionell tryckteknik, och när de levereras är de färdiga att börja användas direkt.

Utomhusaffischer

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet

Recenserad av 1 kunder

Bra kvalitet och färgåtergivning

4 feb. 2023 | Ken-1 Sweden

Detta är en utomhus affisch - och vi har satt upp den i vår trottoarpratare. Nu hoppas vi att den står emot väder, vind och solljus.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

VistaPrint erbjuder Utomhusaffischer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign