Loading...

Låt ditt budskap synas i alla väder.

– 7 storleksalternativ – 3 olika material – Ingen minsta beställningsmängd – Vattentäta, ljusäkta alternativ för engångsbruk – Livfullt färgtryck

Vädertåliga budskap
Letar du efter ett nytt sätt att skapa slitstark och vädertålig skyltning för ditt företag eller evenemang? Med våra ljusäkta, vattentäta affischer för engångsbruk syns du i både regn och solsken. Anpassade med en djärv och iögonfallande design passar dina utomhusaffischer bra att dekorera utanför butiken med, utmärker sig på anslagstavlor runtom i staden eller hjälper till att väcka intresse för ditt nästa utomhusevenemang.

En mängd olika alternativ
Välj det affischmaterial som passar dig bäst med tanke på det klimat och den miljö du har hos dig. Vår ljusäkta laminerade och matta affischer är perfekta i soliga klimat, medan de vattentäta i polyester är bättre för områden med mycket nederbörd. Vi har även engångsaffischer som är ljusblockerande och vattenavvisande i blueback-papper, som lämpar sig vid mer oberäkneligt väder. Och eftersom det inte är krav på minimibeställning kan du beställa en enda, och se vilken storlek och vilket material som passar dig bäst.

Enkla att anpassa
Redo att börja skapa? Utforska först vårt sortiment av anpassningsbara designmallar för utomhusaffischer (eller ladda upp din egen färdiga design). Hitta en design du gillar och anpassa den med text och bilder. Vi trycker dina vädertåliga affischer med professionell tryckteknik, och när de levereras är de färdiga att börja användas direkt.

Utomhusaffischer

Recensioner

3 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  3
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet


Recenserad av 3 kunder

Jag kommer definitivt köpa igen

24 okt. 2023 | Mugadasa | Verified Buyer

Är jättenöjd


Nöjd, återkommer, rekommenderar.

2 okt. 2023 | Agneta | Verified Buyer

Lätt att ladda upp. Stämde av ang kvalitet. Design är gjord på canva. Vista support hjälpte mig att dra ut bildhuvudet optimalt. Leverans 1 dag tidigare än utlovat. Kvalitet enligt förväntan.


Bra kvalitet och färgåtergivning

4 feb. 2023 | Ken-1 Sweden

Detta är en utomhus affisch - och vi har satt upp den i vår trottoarpratare. Nu hoppas vi att den står emot väder, vind och solljus.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-3

VistaPrint erbjuder Utomhusaffischer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign