Loading...
utomhusaffischer

Utomhusaffischer

Vattenavvisande affischer tål både väder och vind, och är utmärkta att sätta utanför butiken, på anslagstavlor och mycket annat. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Låt ditt budskap synas i alla väder.

  • 6 storleksalternativ
  • Polyesterfilm (170 g/m²)
  • Matt, vit finish
  • Väderbeständig och vattenavvisande
  • Livfullt fyrfärgstryck

Letar du efter ett nytt sätt att skapa hållbar och vädertålig skyltning för ditt företag eller evenemang? Med våra vattenavvisande affischer syns du i både regn och solsken. Dessa affischer är både lätta och hållbara, och tillverkade av en speciell utomhusanpassad polyesterfilm: Plasten är ljusäkta och vattenavvisande, men både ser ut som och känns som förstklassigt papper. Anpassade med en djärv och iögonfallande design passar dina utomhusaffischer bra att dekorera utanför butiken med, utmärker sig på anslagstavlor runtom i staden eller hjälper till att väcka intresse för ditt nästa utomhusevenemang.

Redo att börja skapa? Utforska först vårt sortiment av anpassningsbara designmallar för utomhusaffischer (eller ladda upp din egen färdiga design). Hitta en design du gillar och anpassa den med text och bilder. Vi trycker dina plastaffischer med professionell tryckteknik, och när de levereras är de färdiga att börja användas direkt.

Utomhusaffischer

VistaPrint erbjuder Utomhusaffischer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign