Loading...

Aluminiumskyltar

Dra uppmärksamhet till ditt företag med slitstarka specialdesignade metallskyltar för inomhus- eller utomhusbruk. Upptäck olika storlekar och varianter, som skyltar bestrukna i vitt eller med borstad aluminium. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Upphängningsalternativ
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Visa kunderna rätt riktning med professionella metallskyltar.

  • 8 storleksalternativ
  • 3 mm tjock aluminium
  • 2 metallplåtar och en plastkärna
  • 2 materialalternativ
  • Förborrade hål, distanser och upphängningssystem tillgängliga

Letar du efter specialdesignade företagsskyltar som ser bra ut och tål väder och vind? Fundera på aluminiumskyltar. De här specialdesignade metallskyltarna är tillverkade av rostfri aluminium och en förstärkt plastkärna. Tack vare det ljusäkta bläcket och ditt val mellan borstad metall eller bestruken vit aluminium så är din skylt byggd för att hålla – oavsett om du behöver visa den utomhus eller vill ha en modern skylt inomhus i din butik, i din studio eller på ditt kontor.

Redo att börja skapa? När du har laddat upp din högupplösta bild eller design till vår onlinestudio kan du göra andra ändringar som du vill ha. Välj sedan det skyltalternativ som passar dig bäst så ordnar vi resten. Din specialdesignade aluminiumskylt trycks, paketeras och levereras till dig – färdigt att sättas upp när den kommer fram.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign