Loading...

Pennor och pennset

Anpassa produkter som folk använder varje dag.
 
 
 
 
 

Bästsäljare

De här specialdesignade produkterna är redo att göra avtryck, både på skrivbordet på jobbet och på marknadsföringsevenemang.

Kontor

Lägg till din logotyp eller budskap till valfritt kontorsmaterial.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skapa praktiskt och personligt kontorsmaterial som inspirerar varje gång de används.

Gör kontoret roligare med praktiska och inspirerande produkter som du ändå behöver ha på jobbet. Hos VistaPrint kan du lägga till din logotyp, bilder eller design till mängder av olika typer av kontorsmaterial och tillbehör. Vare sig du vill göra det fint på skrivbordet, ta fram reklampennor till ett evenemang eller överraska kontoret med specialdesignade snacks kan vårt kontorsmaterial hjälpa din logotyp att synas. Designa praktiska prylar som kunderna har användning för när de jobbar, och dessutom ger dem anledning att tänka på dig. Eller varför inte skapa något unikt åt dig och dina kollegor?

Med vår intuitiva designstudio kan du anpassa allt skriv- och kontorsmaterial du kan tänkas behöva. Ladda bara upp din logotyp eller bild och sätt igång. Du kan till och med spara eller dela din design och visa för vänner eller kollegor innan du beställer. Dessutom finns alltid våra designexperter redo att hjälpa dig att omvandla dina idéer till spännande produkter.

Vanliga frågor och svar

Ja. Vi rekommenderar dig att välja en färg som får din logga att framträda extra bra. Om du exempelvis trycker en svart logga på en svart eller mörk produkt, syns din design kanske inte så tydligt.

Det beror på ditt företags behov och budget. Om du är ute efter en reklamgåva, passar våra plastpennor bäst. De är perfekta till mässor, kundlojalitetspaket, konferenser och annat. Vill du göra ett intryck som varar länge, är våra metallpennor perfekta att sätta ditt företagsnamn och din logga på.

Självklart! När du har valt produktfärg, dekoration och antal, kan du ladda upp designfiler i följande format: .pdf, .ai, .jpeg, .png och .ppt.

Vi har ett stort utbud praktiska och snygga produkter till ditt skrivbord. Alltifrån anteckningsböcker och konferensmappar till klockor och stressbollar och mycket annat. På VistaPrint hittar du just det du behöver för att förgylla din arbetsplats.

Javisst! Du har möjlighet att granska den och göra fler ändringar om du vill. Du kan till och med spara den och låta vänner och kollegor titta på den innan du gör din beställning. Och behöver du designhjälp längs vägen vägleder vårt kundserviceteam dig gärna och hjälper dig att ge din skapelse liv.