Loading...

Skapa stabila och prisvärda skyltar som är utformade för att väcka uppmärksamhet.

– 6 storlekar – Alternativ för utebruk och för innebruk – DISPA-alternativ för utebruk i upp till tre månader
– Tryck på båda sidor kan väljas till – Hål för upphängning kan väljas till – FSC-certifierad produkt: framställd av material från ansvarsfullt skogsbruk

En mångsidig skylt
Gör reklam för rea, visa viktiga uppgifter eller dra uppmärksamheten till kampanjer med hjälp av pappskyltar. Prisvärda, mångsidiga och sex olika storlekar att välja mellan – de här skyltarna är snygga och går inte att missa. Och de är både lätta och stabila, så du kan enkelt placera om dem, och till och med ta med till och från mässor och event, och sedan sätta upp dem i butiken igen.

DISPA- och FSC-certifierat papper
Våra pappskyltar är framställda av FSC-certifierad papp och är ett bra alternativ när man vill minska användningen av plast. Våra alternativ för innebruk passar perfekt till kontor, konferenser och även till butiksfönster, och du kan använda dem med staffli eller Command™ monteringsstrips för snygg och effektiv skyltning. Vårt DISPA-alternativ har förbättrad väderbeständighet och kan användas hela tre månader utomhus. Det helt plana materialet med flera skikt är ett utmärkt alternativ till plast och kan bidra till att locka in kunder utan att du behöver tumma på tryckets kvalité.

Intuitiv designprocess
Börja designprocessen med att utforska vårt galleri med anpassningsbara designmallar eller ladda upp din egen. Lägg sedan till dina egna detaljer för en personlig prägel och välj de tillbehör som passar bäst för dig. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina pappskyltar levereras färdiga att sättas upp och börja användas.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0


Recenserad av 1 kunder

Jag återkommer gärna till er igen

17 mars 2024 | Eva | Verified Buyer

De blev mycket fina i skyltfönstret.


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign