Loading...

Pappskyltar

Sprid budskapet med ett miljövänligt skyltalternativ. Lättviktsskylt av hållbar papp – helt återvinningsbar och FSC®-certifierad. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa budget- och miljövänliga skyltar utformade för att väcka uppmärksamhet.

– 6 storlekar – Papper med DISPA-upphöjning – Alternativ för bruk inomhus: 840 g/m², 3,8 mm tjockt – Alternativ för bruk utomhus (upp till 3 mån): 760 g/m², 2,2 mm tjockt – Slät matt finish – Kan fås med dubbelsidigt tryck
– Förborrade hål och upphängningstillbehör som tillval
FSC-certifierad produkt: Tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk

Ha miljön i åtanke när du säljer. Locka uppmärksamhet till ditt mässbås med våra pappskyltar. De här displayskyltarna är inte bara prisvärda och mångsidiga, de är också svåra att missa – bra för din verksamhet och bra för planeten.

Pappskyltarna är tillverkade av helt återanvändningsbar och FSC-certifierad papp som har låg vikt och de är ändå stabila nog för upprepad användning inomhus och utomhus. Och det går både snabbt och är enkelt att sätta fram dem eller flytta runt dem. Placera dem i skyltfönster, på kontor, i konferensrum eller någon annanstans. Du kan också kombinera dem med ett staffli, Command™-monteringsstrips eller en ställning.

Börja designprocessen med att utforska vårt galleri med anpassningsbara designmallar eller ladda upp din egen. Lägg sedan till dina egna detaljer för en personlig prägel och välj de tillbehör som passar bäst för dig. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina pappskyltar levereras färdiga att sättas upp och börja användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign