TillgänglighetHoppa till huvudinnehållet
Kan jag nedgradera min premiumhemsida?
Senast uppdaterat 17 juni 2026.
Guide
Om du vill nedgradera planen för din hemsida går du till Abonnemang i ditt konto, väljer Hantera för din nuvarande plan och väljer ett lägre paket.

Funktioner som inte ingår i den lägre planen kommer att inaktiveras när den nya planen börjar gälla. Se till att den lägre planen innehåller de funktioner du behöver innan du bokar nedgraderingen.

Steg för att boka en nedgradering

1

Gå till dina abonnemang

Öppna Mitt konto och välj Abonnemang.

Avsnittet Mina abonnemang under Mitt konto visar hemsidesabonnemang.
2

Hantera abonnemang

Hitta abonnemanget som du vill ändra och välj Hantera.

Sidan Mina abonnemang öppnas med knappen Hantera som markeras bredvid ett premiumabonnemang för hemsidan.
3

Redigera din plan

Välj Redigera plan längst upp på sidan och välj Ändra plan.

Hemsidans abonnemangssida med menyn Redigera plan öppen och alternativet Byt plan markerat.
4

Välj ett nytt paket

Välj en ny plan bland våra tillgängliga paket och klicka på Välj plan.

Sidan Ändra din premiumplan där tillgängliga planer visas, inklusive Light, Core, Business och Business Elite, med knappar för att välja planer.
5

Bekräfta ändringen

Kontrollera datumet för när planändringen ska träda i kraft och välj Ändra plan för att bekräfta.

En dialogruta för att bekräfta bytet av hemsidesabonnemang till Light, med knapparna Byt plan och Avbryt.
6

Kontrollera statusen

En gul banner i översikten över dina abonnemang bekräftar den planerade ändringen. Du kan avbryta den planerade ändringen via den här bannern om du ändrar dig.

Sidan Mina abonnemang med en gul banner som bekräftar en planerad nedgradering till en Light-plan och en länk för att avbryta nedgraderingen.

Var den här artikeln till hjälp?
Läs mer om hur vi använder din feedback

Kontakta livekundsupport

Behöver du hjälp?

Contact Us