Loading...
Roll-up för utomhusbruk

Roll-up för utomhusbruk

Se till att förbipasserande lägger märke till ditt budskap med den här utomhusvänliga förmonterade kombinationen av banderoll och stativ. Färgäkta och vädertålig, med dubbelsidigt tryck. Mer information

Fetching compatible options
Underlag
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Gör din utomhusskylt till något alldeles extra.

  • Förmonterat set med banderoll och stativ
  • 85 x 206 cm
  • 2 bestrukna vinylbanderoller (450 g/m²)
  • Aluminiumbas och hopfällbar stång
  • Stabiliserande fötter och markpinnar
  • Vadderad väska

Letar du efter ett nytt sätt att skapa en iögonfallande utomhusskylt för ditt skyltfönster eller ditt evenemangsutrymme? Våra roll-ups för utomhusbruk är redo att göra jobbet åt dig. Det här förmonterade och dubbelsidiga setet innehåller 2 vädertåliga vinylbanderoller i en kompakt aluminiumbas. När du är redo att använda din roll-up för utomhusbruk kan du enkelt förbereda den på några minuter – och tack vare de robusta och stabiliserande fötterna och de medföljande markpinnarna är din roll-up utformad för att stå stabilt och locka uppmärksamhet oavsett om det regnar eller är soligt.

För att skapa din roll-up för utomhusbruk kan du utforska vårt galleri med helt anpassningsbara designmallar (eller ladda upp din egen). Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra dina unika detaljer. Vi tar hand om resten, och när dina snygga roll-ups för utomhusbruk levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

tryckta banderoller för utebruk

VistaPrint erbjuder Roll-up för utomhusbruk designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign