Loading...

Skapa mjuka event-T-shirtar av hög kvalitet som är redo för festen.

– 7 färger – Från S till XXXL – Lätt 100 % ekologisk och rättvisemärkt bomull 160 g/m² – Går att få med tryck på hela framsidan, till vänster på bröstet samt på ryggen – Antal från 1 till 150 – OEKO-TEX®-certifierad

Dekor: Direkt-på-tyget med obegränsade tryckfärger och designer. Livfullt tryck av hög kvalitet som sitter länge. Mjuka mot huden, sköna att bära.

Passform: Standard

Skötselråd: Maskintvätt ut och in i låg temperatur. Undvik blekmedel, torktumling och kemtvätt. Stryk inte på områden med tryck.

Fira med stil
Vissa stunder är roligare med matchande T-shirt, så är det bara. Oavsett om du ska hålla i en möhippa eller fira en jämn födelsedag kan festtröjor ge en känsla av samhörighet som höjer feststämningen och peppar deltagarna. Och även efter firandet kan möhippe-T-shirtar och födelsedags-T-shirtar bli fina och användbara minnen av glada dagar. Ska du anlita frivilliga till ett lokalt evenemang? Behöver du kläder till vännerna när ni ska ut och vandra? Specialdesignade event-T-shirts är perfekta till det med. Du kan beställa så få som en enda, så om det bara är gruppledaren eller hedersgästen som ska ha en tröja så löser vi det.

Mjuk känsla, överlägsen kvalitet
Vi använder CottoVer®-tröjor av OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det betyder att tyget är fritt från skadliga kemikalier och är skönt mot huden. Våra fest-T-shirtar är lätta också, sköna att ha på hela dagen. Designen trycks med livfullt färgtryck så att till och med grafik med riktigt små detaljer återges med vackra färgvariationer (perfekt till foton och illustrationer).

En specialdesignad upplevelse
Vi har gjort det enkelt för dig att skapa den helt perfekta event-T-shirten, med smidig uppladdning av bilder och designer för alla slags evenemang. Gå bara vidare till galleriet och filtrera på stil och tema för evenemanget. När du valt den mall du vill använda lägger du bara till önskad text (och glöm inte ryggen på tröjan!). Du kan till och med lägga till olika namn på varje T-shirt – klicka bara på symbolen ”Namn” i studion. Ser det inte ut som du vill? Inga problem. Våra designproffs kan hjälpa dig att skapa en fest-T-shirt som du kommer att älska.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign