Loading...

Skydda dina böcker och visa upp ditt varumärke med våra bokkartonger

  • Finns i 3 storlekar
  • 1,8 mm E-flute-papp
  • Färgtryck på insidan och utsidan
  • Öppnas från mitten
  • Återvinningsbar

Kartonger som skyddar och marknadsför
Oavsett om du skickar böcker och tidskrifter eller andra platta föremål som kläder eller kalendrar, ger våra bokkartongers unika konstruktion, där kartongen öppnas från mitten och vecklas ut, en speciell unboxing-känsla. För att förhöja kundens upplevelse kan du lägga till din personliga touch – ett gulligt tackmeddelande inuti eller små extrasaker, som klistermärken eller [bokmärken ] (https://www.vistaprint.se/reklammaterial/bokmarken) – sedan är kartongerna redo att förgylla någons dag.

Skaffa kartongen som är helt rätt för dig
Kartongerna är tillverkade av återvinningsbar vit eller brun E-flute wellpapp med möjlighet till livfullt färgtryck på både insidan och utsidan och passar bra att skicka mer än bara böcker i. Med tre olika storlekar att välja mellan finns det gott om plats för din logga, en unik design och lite text. Dessutom är våra lättstängda och lättöppnade lådor både återanvändningsbara och återvinningsbara och kan därmed användas på nytt efter sin resa.

Smidig designprocess
Redo att beställa? Välj bara storlek och färg på kartongen, och ladda sedan upp din design. Du kan anpassa din design hur mycket som helst eller till och med be en av våra designproffs att hjälpa dig att skapa något helt unikt. Därefter tar vi hand om tryck och paketering. Du får dina specialdesignade bokkartonger på nolltid, redo att imponera på mottagarna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign