Loading...

Förvandla posten till en möjlighet till varumärkesutveckling.

– 3 storlekar – Liggande eller stående läge – 380 g/m² ovadderad vit kartong – Färgtryck över hela – FSC-certifierad produkt: Tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk

Enkel marknadsföring som är godkänd för brevlådor
Letar du efter ett kreativt sätt att förbättra dina postförpackningar på? Med vår enkla anpassningsprocess kan du lägga till ditt småföretags logotyp, budskap eller både och. Våra mångsidiga och lättanvända kartongkuvert har storlekar som passar för presentkuponger, dokument, inbjudningskort och mycket annat.

Alternativ som hjälper dig att synas
Våra kartongkuvert får du med färgtryck och de är designade för att vara smidiga att använda, med självhäftande gummering som ser till att innehållet ligger i tryggt förvar under transport, och med en smidig flik som bara dras av när det är dags att öppna kuvertet. Tack vare att det finns flera olika storlekar och designalternativ att välja mellan kan du skapa ett snyggt kuvert som sticker ut i posten eller i kundernas händer.

Helt anpassningsbar upplevelse
Börja med att titta runt bland våra olika branschanpassade teman som du enkelt kan anpassa. Om du redan har en färdig design eller logotyp är det bara att ladda upp den till vår 3D-studio där du kan lägga till egna detaljer som bakgrund, mönster eller text. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign