Loading...

Gör packandet enklare med självlåsande förpackningar som bara är att skicka iväg

– 3 storlekar – 1,8 mm vit eller brun E-flute wellpapp – Kan fås med tryck invändigt och utvändigt – Självlåsande botten – Lock med flik – Återanvändningsbar

Smidig och säker
Med självlåsande förpackningar låses botten automatiskt på plats för att säkra att dina varor är skyddade under transport och förvaring. Och du kan få tryck över hela insidan och hela utsidan, så du kan verkligen få förpackningar som folk lägger märke till.

Perfekta till leverans och lagring
Självlåsande förpackningar är bra både till förvaring och leverans av större produkter eller flera produkter. Förpackningarna med stark botten finns i tre storlekar, välj mellan vitt eller brunt kraftpapper, och använd till profilprodukter, prenumerationsförpackningar med mera. Och om du är osäker på storleken eller utseendet kan du börja med att beställa en enda.

Intuitiv designprocess
Börja med att ladda upp din design eller logotyp. När du har gjort det kan du lägga till bakgrunder, färger eller text för att skapa din stil. Med vår nya 3D-designstudio kan du kontrollera din design från alla håll och kanter innan den går till tryck. Sedan tar vi hand om resten. Dina självlåsande brevpack trycks, packas och skickas till dig så att du kan packa allt du vill.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign