Loading...

Gör godsaker till mobil marknadsföring med ask med lock för mat

  • 8 storlekar
  • 360 g/m² Delipac©-papp
  • Olje- och fettavvisande beläggning
  • Tål frys och mikrovågsugn
  • Från 100 till 10 000
  • Återvinningsbar och kan komposteras hemma

Inbjudande nog att äta
God mat handlar om smak, doft och förstås: presentation. Ask med lock för mat sätter pricken över i. Det här prisvärda förpackningsalternativet ger en Insta-värdig snits och lämnar ett varaktigt intryck. Eftersom du kan lägga till din logotyp på utsidan blir varje beställning en chans till marknadsföring av ditt varumärke.

Smart design
Våra askar med lock har en självlåsande utformning som skyddar innehållet. De är enkla att stänga också, så det går snabbt för dig att packa beställningarna – bra när lunchrusningen börjar. Trött på fettfläckar och blöta förpackningar? Det unika materialet Delipac© har en smart vattenbaserad beläggning som är livsmedelssäker och fettavvisande. (Friterad mat? Dressing eller sås? Inga problem.) Dessutom är Delipac© återvinningsbart och kan komposteras hemma.

3D-anpassning
Börja med att välja mellan 8 olika storlekar. Gå sedan vidare till vår 3D-designstudio – där kan du lägga till din logotyp, grafik och mönster så att förpackningen blir precis så fantastisk som du vill ha den. När du lagt beställningen ser vi till att trycka och leverera dina förpackningar. Dina pappförpackningar för mat levereras färdiga att montera ihop, och kan sedan fyllas med sötsaker, smörgåsar, sallader med mera.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign