Loading...

Skapa uppmärksamhet med glassbägare med ditt tryckta varumärke.

– 3 bägarstorlekar – Papper med enkel vägg – Vattenbaserade och PE-bestrukna alternativ finns – Livsmedelssäkert bläck – Utvändigt tryck – Tillverkas av komposterbara eller återvinningsbara material 

Visa upp din efterrätt och ditt varumärke
Glass är lika med lycka så du har redan en vinnare. För kundernas upplevelse ännu bättre med dina egna unikt utformade glassbägare av papp. Alla vill veta var man kan få god glass – gör det enkelt för dem genom att placera din logotyp eller ditt företagsnamn på de här glassbägarna.

Passar för alla skopor
Oavsett om du serverar sorbet, gelato eller fryst yoghurt är våra glassbägare ett utmärkt val. Våra pappersbägare har en vattenbaserad beläggning som vätskebarriär, vilket innebär att de är plastfria och komposterbara. Vi har även PE-bestrukna bägare som använder polyeten och är återvinningsbara. De här glassbägarna av papper passar perfekt för att ta med sig dina söta efterrätter, oavsett om du serverar dem i en glassbar, på en matmässa eller på ett evenemang.

Enkel designprocess
Vi börjar skapa. Ladda upp din egen design, ditt motto eller din logotyp i vår 3D-designstudio eller välj en av våra mallar. Få din design att sticka ut genom att lägga till egna detaljer som bakgrunder eller mönster (kom ihåg att ta bort alla förekomster av dieline så att de inte trycks på bägarna). Redo att trycka? Då tar vi över och levererar dina specialdesignade glassbägare som är färdiga att användas.

VistaPrint erbjuder Glassbägare designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign