Loading...

Sätt ditt varumärke på hämtmat med specialdesignade matboxar.

  • 7 storlekar
  • Från 100 till 10 000 stycken
  • Livfullt färgtryck
  • Livsmedelssäkert Delipac©-material
  • 100 % återvinningsbara och komposterbara

Smart och kostnadseffektiv marknadsföring
Letar du efter en smart marknadsföringslösning som är både prisvärd och strategisk? Med våra lådor för takeaway bär kunderna med sig din logga och gör reklam för ditt företag. På så sätt får ditt företag ökad synlighet och dina kunder ökad rörlighet. Med specialdesignade matboxar kan du synas från alla sidor på alltifrån mässor och matfestivaler till pop up-restauranger och marknader.

Praktisk design och hopsättning
Boxarna är tillverkade av återvinningsbar Delipac©-papp och är stadiga att förvara såväl varm som kall mat i, tänk dig friterade godsaker, bakverk eller fräscha tilltugg. Dessutom tål de frys och mikrovågsugn och är enkla att sätta ihop. Våra matboxar är även praktiska till informella middagsbjudningar eller tillställningar där maten bäst avnjuts stående.

Anpassningsbara i vår 3D-studio
Redo att skapa dina alldeles egna matboxar för takeaway? Börja med att välja den storlek som passar dig bäst, och anpassa sedan lådorna i vår 3D-designstudio. Ladda upp företagslogotyp, bilder eller andra egna inslag till boxens utsida, som mönster och teckensnitt. När du är klar kan du se en förhandsvisning i 3D av slutresultatet innan du gör din beställning. Dina specialdesignade matboxar levereras sedan redo att sättas ihop och tilltala kunderna.

VistaPrint erbjuder Matbox designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign