Loading...

Få soppmuggen att se lika bra ut som soppan smakar.

  • Rymmer 500 ml
  • Välj mellan ren papp eller papp med PE-beläggning
  • Beställ en enda om du vill
  • Framställd av komposterbart eller återvunnet material
  • Lock ingår

Varma soppor värmer gott
Gör du den bästa soppan i stan? Hur ska du se till att alla får reda på det? Se till att de vet var de ska beställa tack vare specialdesignade soppmuggar som kunderna enkelt kan ta med sig. Sätt ditt unika varumärke och din logotyp på de här komposterbara eller återvinningsbara soppmuggarna så att instagrammade bilder hjälper dig att synas.

Soppa och så mycket mer
De kanske kallas soppmuggar, men de är faktiskt bra till så mycket mer. De passar lika bra till pasta, nudlar, chiligrytor och till med till curryrätter. Vare sig du säljer mat från food truck eller på marknader, eller ordnar catering på evenemang – eller tar emot takeaway-beställningar på din restaurang – är våra soppmuggar med lock ett bra alternativ.

Tydlig 3D-designprocess
Börja med att ladda upp din egen design eller titta runt i vårt galleri med anpassningsbara mallar, vi har t.ex. varianter för kaféer och restauranger. Granska sedan designen i 3D så att du kan känna dig säker på den innan vi fortsätter med resten av processen. Kontakta oss om du behöver hjälp med att designa egna soppmuggar, vi hjälper gärna till.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign