Loading...

Montera enkelt ihop en sofistikerad stil. Förpackningar med stark botten säkrar dina produkter på ett snyggt sätt.

  • Finns i 9 storlekar
  • 2 pappalternativ
  • 3 lamineringsalternativ
  • Självlåsande botten
  • Invändigt tryck tillgängligt
  • FSC®-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Självlåsande design
Det är inte alla förpackningar som duger när ens produkter ska visas upp. Med en självlåsande design kan våra förpackningar med stark botten låsas automatiskt när du öppnat dem. Det ger en säker botten för tyngre varor som ljus, muggar och glasburkar. Lägg till en soft touch-laminering så höjs lyxkänslan lite.

Packa i din stil
Om du behöver stadiga förpackningar som är enkla att montera och också ser riktigt snygga ut är det de här du ska välja. Finns med bestruken och obestruken papp, och med tre lamineringsalternativ kan du bygga upp ditt varumärke med våra förpackningar med stark botten som du kan specialdesigna efter egen smak. Skydd av varorna får du på köpet. De finns i 9 olika storlekar, så du kan enkelt hitta en förpackning med självlåsande botten som passar dina behov.

Design på ett enkelt sätt
Börja med att välja storlek, laminering och typ av papp. Sedan kan du ladda upp egen design eller logotyp i vår 3D-studio. Specialdesigna lådorna som du vill, genom att lägga till bakgrund, färger och text. I vår 3D-designstudio kan du titta på förpackningen från alla håll och kanter, så att du helt säkert är nöjd innan du beställer dem. När du är klar tar vi hand om resten, och levererar dina snygga förpackningar med stark botten till dig.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign