Loading...

Tyngre varor passar bättre att skicka i våra stadiga kuvertbottenlådor med ditt varumärke på

– 10 storlekar – 3 olika materialval – Lätta att montera – Stöd för tyngre och ömtåliga objekt – Livfullt färgtryck – Ingen minimibeställning – FSC-certifierad produkt: Framställd av material från ansvarsfullt skogsbruk

Stark och stabil
Behöver du stadigare lådor men vill ha ditt varumärke på, och inte tjock brun kartong? Då är våra kuvertbottenlådor rätt för dig. De kan fås med färgtryck och är framtagna för tyngre men ömtåliga produkter. Dessutom är de enkla att vika – vik bara den större fliken och därefter de två på sidorna, och till sist viker du in den sista fliken. Vare sig du säljer keramik eller sylt i glasburkar kan du känna dig trygg.

Proffsig presentation
Glöm tråkiga lådor – våra kuvertbottenlådor ser inte bara proffsiga ut, utan finns i 9 olika storlekar och kan dessutom anpassas med färgtryck. Detta i kombination med tre olika material och du har förpackningar som skyddar varorna utan att göra avkall på stilen på ditt varumärke.

Intuitiv designprocess
Redo att skapa egna kuvertbottenlådor? När du valt storlek och material kan du lägga till din design. Det är det perfekta tillfället att sätta din logotyp och budskap på lådan så att de syns för kunderna. Och om du behöver hjälp har vi ett designteam som mer än gärna hjälper till. När du är nöjd med designen och har lagt din beställning kommer kuvertbottenlådorna att levereras direkt till dig, färdiga att vikas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign