Loading...

Använd de här lådorna, som är specialdesignade för kompakta föremål, till papper, kläder med mera

  • 5 olika storlekar
  • 4 olika material
  • Enkel hopsättning
  • Ingen minimibeställning
  • Färgtryck över hela
  • FSC-certifierade alternativ tillgängliga

Smidiga och eleganta
Behöver du lådor till platta varor? Våra kuvertlådor är framtagna för att visa upp dokument, trycksaker, kläder och andra kompakta varor på evenemang – på ett snyggt sätt. Den unika formen och det kuvertliknande sättet man försluter lådan på gör att du kan skapa lättmonterade askar som sticker ut från mängden, och som dina kunder kommer att lägga märke till.

Form och funktion
Det är inte bara din design som påverkar hur kuvertlådan ser ut. De olika material du kan välja mellan gör sitt till, vad du än har för stil på ditt varumärke. De traditionella varianterna passar de flesta, men vi har även unika material som får kuvertlådan att synas lite extra på mässor och evenemang. Vare sig du behöver något stort och kaxigt eller något mer subtilt kan du lita på att våra kuvertlådor levererar.

Ditt varumärke, dina askar
Dags att skapa helt egna kuvertlådor? Designprocessen är enkel och kul. Använd din egen design – och vi har expertdesigner i kulisserna om du skulle behöva lite hjälp. Lägg till de sista detaljerna, som logotyp och budskap, och sen är du klar! Vi tar hand om tryck och leverans av kuvertlådorna, mycket enklare blir det inte.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign