Loading...

Affischkalendrar

Njut av att få översikta över hela året med en specialdesignad affischkalender. Upptäck anpassningsbara kalendermallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Se hela året med en affischkalender med tryck på en sidan.

  • 286 x 438 mm
  • 2 pappersalternativ
  • Levande fyrfärgstryck
  • Nu finns affischkalendrar för 2023

Letar du efter ett nytt sätt att schemalägga möten, semestrar och annat? Med en anpassningsbar affischkalender kan du få översikt över ett helt år, samtidigt som du ser dina favoritfoton eller -minnen. Våra affischkalendrar med foton är tryckta på 28.6 x 43.8 cm stora papper, ger en smidig översikt över 12 månader, har en specialdesignad bakgrund och de foton du väljer. De passar perfekt för att visas på väggar, kylskåp eller anslagstavlor på kontoret – och det är enkelt att lägga till handskrivna anteckningar eller ringa in speciella datum med en kulspetspenna eller märkpenna.

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt galleri med helt anpassningsbara designmallar för affischkalendrar. När du har hittat en favorit hjälper vi dig lägga till dina bilder – inklusive foton från ditt Facebook-konto eller din smartphone. När du har gjort klart din design tar vi hand om resten – din affisch för hela årets planering trycks på ett professionellt sätt och levereras till dig. Du tar emot den – fräsch och professionell – redo att visas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign