Loading...

Specialdesignat fondtyg

Förvandla din inredning med stora (men samtidigt lätta) väggdekorationer. Slitstark polyester med medföljande metallöljetter för enkel upphängning. Mer information

Fetching compatible options
Layout
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa en dramatisk bakgrund för soffor, sängar och mycket annat.

  • 3 storleksalternativ
  • Maskintvättbar polyester, 220 g/m²
  • 1,3 cm stora metallöljetter för upphängning
  • Levande fyrfärgstryck

Är det dags för dig att göra ett stort intryck med din heminredning? Med specialdesignade fondtyger är det enkelt att dekorera ett rum till ett överkomligt pris. Den här produkten i hållbar polyester väger mycket mindre än hårda skyltar i jämförbara storlekar, vilket i sin tur minskar risken för skador på väggar. Och med vårt sublimeringstryck i fyrfärg kommer dina produkter att se skarpa och levande ut, oavsett om du visar upp ditt favoritpanoramafoto, en antik kartdesign eller en annan unik skapelse.

När du vill skapa ditt fondtyg börjar du med att ladda upp den design du vill använda, i högupplöst format. (Om du vill använda foton du har på din Facebook-sida eller på mobilen hjälper vi dig att snabbt få åtkomst till dem.) Se över din design och ändra eventuella detaljer. Sedan tar vi hand om resten: Med våra levande och ljusäkta tryck får du ett fondtyg som är redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign