Loading...

Trätavla

Förvandla favoritfotot till en unik och rustik tavla. Enkel bilduppladdning med alternativ för Facebook och mobiltelefoner. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp din bildHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Piffa till inredningen med specialdesignade trätavlor.

  • 6 storlekar
  • 12 mm tjock plywood
  • Matt finish med struktur
  • Låg vikt och enkel upphängning
  • Högkvalitativt fototryck

Vill du inreda med något extra speciellt? Prova en specialdesignad trätavla. Här kan du visa upp dina favoritfoton och fina bilder på en 12 mm tjock, lätt (men hållbar) plywoodskiva. Trätavlan har struktur, ger ett rustikt intryck och gör väggkonsten mer miljövänlig.

Du kan välja att förändra en vägg med en enkel framträdande tavla eller med hjälp av våra tre olika storleksalternativ skapa en sofistikerad tavelvägg. Trätavlorna är också utmärkta presenter att överraska vänner och familj med.

Redo att skapa din specialdesignade trätavla? Vi hjälper dig att ladda upp det foto eller den design med hög upplösning som du vill använda och det går också bra att ta dem direkt från ditt Facebook-konto eller din mobiltelefon. När du har laddat upp en bild kan du om du vill göra några sista justeringar och välja de alternativ som passar bäst för dig. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din specialdesignade trätavla. Din produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att göra intryck.

Trätavlor

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign