Hoppa till huvudinnehållet

Trätavla

Förvandla favoritfotot till en unik och rustik tavla. Enkel bilduppladdning med alternativ för Facebook och mobiltelefoner. Mer information

Storlek
Antal
 
Ladda upp din bildHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

– 6 storlekar – 12 mm tjock matt plywood – Låg vikt och enkel upphängning – Högkvalitativt fototryck

Vill du inreda med något extra speciellt? Prova en specialdesignad trätavla. Här kan du visa upp dina favoritfoton och fina bilder på en 12 mm tjock, lätt (men hållbar) plywoodskiva. Med struktur och rustik känsla ger våra trätryck en ingång till konst på väggen med naturkänsla.

Omvandla dina väggar med en unik tavla eller 6 storleksalternativ som ger en gallerikänsla. De här specialdesignade trätavlorna blir fina presenter som du kan ge bort till dem du trycker om.

Redo att skapa en egen trätavla? Vi hjälper dig att ladda upp det foto eller den design med hög upplösning som du vill använda och det går också bra att ta dem direkt från ditt Facebook-konto eller din mobiltelefon. När du har laddat upp en bild kan du göra några sista justeringar om du vill, och välja de alternativ som passar bäst för dig. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din specialdesignade trätavla. Din produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att göra intryck.

Trätavlor

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign