Loading...

En mysig och specialdesignad huvtröja till hela gänget.

  • 80 % bomull, 20 % polyester
  • Mellanvikt 280 g/m² (alla färger) och 260 g/m² (grå, vit)
  • Midje- och ärmmudd i ribbstickad bomull/Lycra® i dubbelt lager
  • Känguruficka fram och avrivningsbar etikett
  • Storlek från XS till 2XL
  • Finns även i herrmodell

Dekoration: Transfertryck (Obegränsade tryckfärger. Fast och plastig känsla. Levande, färgglatt tryck). 

Skötselråd: Maskintvätta huvtröjan ut och in i 40 °C. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte.

Mångsidig design
Våra specialdesignade huvtröjor är framtagna för att få bäraren att se proffsiga ut och vara sköna att använda – vare sig du ska skapa arbetskläder till kyligare dagar eller reklamgåvor till evenemang. De passar perfekt för utomhusarbete, restauranger, evenemang, fritid eller som vardagskläder. Och huvtröjor med logotyp är ett bra sätt att visa upp ditt varumärke på.

En perfekt blandning av värme och stil Våra specialdesignade huvtröjor tillverkade av en skön blandning av polyester och Belcoro®-bomullsgarn, skön och varm. De har huva och ficka framtill – perfekt när du vill hålla värmen hela dagen lång. Dessutom är personliga huvtröjor uppskattade presenter till personalen, eftersom de skapar en enhetlig stil till hela företaget.

Smidig designupplevelse Redo att bära din egendesignade och personliga huvtröja? Lägg bara till din logotyp, grafik eller text och förhandsgranska designen i vår interaktiva studio. Vi tar hand om resten – professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina personliga huvtröjor levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign