Loading...

Fruit of the Loom® klassisk huvtröja för herr

Visa upp din logotyp med specialdesignade huvtröjor av skön blandning av Belcoro®-bomullsgarn och polyester. Matchande huvtröja finns även för dam. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

En mysig och specialdesignad huvtröja till hela gänget.

– 80 % bomull, 20 % polyester – Mellanvikt 280 g/m² (alla färger) och 260 g/m² (grå, vit – Dubbelt tyg i huvan och midje- och ärmmudd i bomull/Lycra®-ribbstickning – Känguruficka fram och etikett som kan rivas av – Storlekar från S till 2XL – Finns även för dam

Skötselråd:

Maskintvätta huvtröjan ut och in i 40 °C. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte.

Dekor:

Färgtransfer (transfertryck)

Skönt och mångsidigt extralager

Våra specialdesignade huvtröjor är framtagna för att få bäraren att se proffsiga ut och vara sköna att använda – vare sig du ska skapa arbetskläder till kyligare dagar eller reklamgåvor till evenemang. De passar perfekt för utomhusarbete, restauranger, evenemang, fritid eller som vardagskläder. Och huvtröjor med logotyp är ett bra sätt att visa upp ditt varumärke på.

En perfekt blandning av värme och stil

Våra specialdesignade huvtröjor tillverkade av en skön blandning av polyester och Belcoro®-bomullsgarn, skön och varm. De har huva och ficka framtill – perfekt när du vill hålla värmen hela dagen lång. Dessutom är personliga huvtröjor uppskattade presenter till personalen, eftersom de skapar en enhetlig stil till hela företaget.

Enkelt att designa

Dags att designa din egen huvtröja? Lägg bara till din logotyp, grafik eller text och förhandsgranska designen i vår interaktiva studio. Vi tar hand om resten – professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina personliga huvtröjor levereras redo att börja användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign