Loading...

Skapa en elegant och samtidigt avslappnad look för hela teamet.

  • 80 % bomull, Belcoro®-garn, 20 % polyester
  • Oborstad lättviktsfleece (240 g/m²)
  • Midja, ärmmudd och krage i ribbstickad bomull/Lycra®
  • Raglanärmar
  • Märkeslapp som går att riva av
  • Storlek S till 2XL (se mer i storlekstabellen)

Dekoration: Transfertryck (Obegränsade tryckfärger. Fast och plastig känsla. Levande, färgglatt tryck).

Skötselråd: Vänd tröjan ut och in och maskintvätta i låg temperatur. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. Vi rekommenderar inte strykning av området med tryck.

Ett skönt basplagg
Letar du efter en mysig tröja som du kan använda varje dag? Specialdesignade Fruit of the Loom® tröja med rund halsringning har det du söker. Bomulls/polyester-blandningen är skön att bära dagen lång. Dessutom passar den till jeans och chinos, då får du en stil som aldrig går ur modet.

Bärbar marknadsföring
Oavsett om du skapar sköna arbetskläder för kyligare dagar eller varumärkesprofilerade reklamgåvor för evenemang gör dessa specialdesignade tröjor att ditt företagsnamn verkligen syns. De är perfekta för utomhusevenemang, för att utrusta värdar, som klubbkläder eller bara att ha i vardagen.

Interaktiv designstudio
Redo att börja designa specialdesignade tröjor? För att ge tröjan din personliga prägel är det bara att lägga till din logotyp, design eller text. Verket kan sedan förhandsgranskas i vår interaktiva studio. Vårt transfertryck ser till att din design fångar blicken.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign