Loading...

Fruit of the Loom® tröja med rund halsringning

Visa upp din logotyp på stan med det här specialdesignade plagget. Den här tröjan uppskattas av alla, med den runda halsringningen och det sköna materialet. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa en elegant och samtidigt avslappnad look för hela teamet.

– 80 % Belcoro®-bomull, 20 % polyester – 240 g/m², lättvikts, oborstad – Midjemudd, ärmmuddar och krage i ribbad bomyll/Lycra® – Raglanärmar – Avrivningsbar etikett

  • Storlek S till 2XL (se mer i storlekstabellen)

Dekoration: Fyrfärgstransfer (transfertryck)

Skötselråd: Vänd tröjan ut och in och maskintvätta i låg temperatur. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. Vi rekommenderar inte strykning av området med tryck.

Ett skönt basplagg
Letar du efter en mysig tröja som du kan använda varje dag? Specialdesignade Fruit of the Loom® tröja med rund halsringning har det du söker. Bomulls/polyester-blandningen är skön att bära dagen lång. Dessutom passar den till jeans och chinos, då får du en stil som aldrig går ur modet.

Reklam man kan ha på sig
Vare sig du skapar arbetskläder till svalare dagar eller reklamgåvor till event kan specialdesignade tröjor få ditt namn att synas. De är perfekta för utomhusevenemang, för att utrusta värdar, som klubbkläder eller bara att ha till vardags.

Intuitiv designstudio
Redo att börja skapa specialdesignade tröjor? För att ge tröjan din personliga prägel är det bara att lägga till din logotyp, design eller text. Verket kan sedan förhandsgranskas i vår interaktiva studio. Vårt transfertryck ser till att din design fångar blicken.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign