Loading...

Skapa rolig och unik paketering med holografiska etiketter.

– 15 storlekar att välja mellan – Fem former, inklusive egen variant – Vattentät regnbågsplast – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Fångar upp ljus och kunder
Vill du ha en mer spännande variant till nästa evenemang? Specialdesignade hologrametiketter är ett enkelt och roligt sätt när du vill lyfta fram företagets logotyp. De trycks på hållbar UV- och vattenbeständig plast och med en färgglad, tredimensionell effekt. Våra etiketter är bra när ni vill presentera er på ett annorlunda sätt.

Hållbara och långvariga
Holografiska etiketter är tillverkade av reflekterande plast som ger din design eller logotyp ett extra glimmer, och som passar både när du vill få det fint, och till produkter och förpackningar. Det starka limmet gör dem både UV- och väderbeständiga – se bara till att du fäster dem på en yta som är slät och torr för bästa hållbarhet. Holografiska etiketter finns också i olika former och storlekar, bland annat ett alternativ för specialdesign.

Enkla att designa
Välj form för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign