Hoppa till huvudinnehållet

Etiketter på rulle

Ta din varumärkesprofilering till nästa nivå med professionella klistermärken designade för att användas i stora volymer. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Form
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 15 storlekar
  • Går att få med specialdesignade former
  • Ladda upp och sätt igång-process
  • 15 materialalternativ
  • 33 cm eller skurna rullar (7,6 cm i diameter)
  • Livfullt färgtryck
  • Från 100 till 5000 stycken

Letar du efter ett bekymmersfritt sätt att skapa ett enhetligt professionellt uttryck för väskor, lådor, burkar, flaskor och andra saker? Du kanske är ute efter runda klistermärken på rulle eller adressetiketter på rulle? Våra etiketter på rulle är ett utmärkt alternativ för verksamheter som arbetar med inventarier i stora mängder. Du kan välja ur vårt sortiment av material där det bland annat finns alternativ för torrvaror eller vätskor. Eftersom etiketterna kommer upprullade på rullar är de behändiga att använda – och tar liten plats där de förvaras.

Redo att börja skapa specialdesignade etiketter med egna former? Välj en specialdesignad form och gå vidare med designprocessen Ladda upp och sätt igång. När du laddat upp din logotyp eller bild kommer en av våra designexperter omvandla den till en specialdesignad klistermärkesdesign åt dig. Vi e-postar designen till dig, du godkänner den eller ber om eventuella ändringar. När den är perfekt trycker vi, förpackar och levererar dina etiketter på rulle. Din beställning levereras färdig för användning – och färdig att synas.

Etiketter på rulle, staplade

VistaPrint erbjuder Etiketter på rulle designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign