Hoppa till huvudinnehållet

Etiketter på rulle

Ta din varumärkesprofilering till nästa nivå med professionella klistermärken designade för att användas i stora volymer. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Form
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • 15 storleksalternativ
  • Specialdesignade former kan beställas
  • Designa med Ladda upp och sätt igång
  • 15 materialalternativ
  • 33 cm eller genomskurna rullar (7,6 cm i diameter)
  • Livfullt färgtryck
  • Från 100 till 5 000 stycken

Sätt ditt varumärke på allt du kan tänka dig

Letar du efter ett bekymmersfritt sätt att skapa ett enhetligt och professionellt uttryck på påsar, askar, burkar, flaskor och andra saker? Våra specialdesignade etiketter på rulle är ett utmärkt alternativ för verksamheter som arbetar med varor i stora mängder. Kostnadseffektivt, bekvämt och med hög kvalitet – allt i samma rulle.

För inomhus- och utomhusbruk

Du kan välja mellan många olika material, former och finish. Vi har det du behöver när du letar efter etiketter att sätta på torrvaror och vätskor – klicka bara på fliken Alternativ så kan du läsa mer. Eftersom etiketterna kommer upprullade på rullar är de behändiga att använda – och tar liten plats där de förvaras.

Intuitiv designupplevelse

Se hela vårt sortiment helt anpassningsbara designalternativ – vi har mycket även till jul: juletiketter, snöflingeetiketter, helgetiketter och mycket mer. Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten: professionellt tryck av din design på det material du har valt. Dina snygga etiketter på rulle levereras färdiga att börja användas.

Etiketter på rulle, staplade

VistaPrint erbjuder Etiketter på rulle designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign