Loading...

Få tillbaka det som tappats bort med hjälp av namnstämpel för textil.

– Tryckområde 3,8 x 1,4 cm – 3 anpassningsbara rader – Hudvänligt svart bläck – Kan användas upp till 10 000 gånger – Håller i upp till 30 tvättar

Märk dina och barnens kläder
Säg tack och hej till att aldrig få tillbaka borttappade kläder. Våra namnstämplar för textil kan hjälpa dig med problemet. Spara tid och ork när du ska märka barnens kläder till förskola, skola och träning. Eller märk kläder som annars lätt hamnar på vift. Är du småföretagare? Du kan använda våra specialdesignade namnstämplar och märka tygplagg smart och enkelt.

Säkert och hållbart
Våra namnstämplar för textil har svart bläck för textiltryck, och du kan anpassa text på tre rader, med teckensnittsstorlek på 8 punkter. Bläcket är dermatologiskt testat och säkert för kontakt med huden. Bläcket av hög kvalitet ger tydligt tryck på kläder, och syns även efter flera tvättar.

Smidig designprocess
Dags att märka kläderna? Se hela vårt sortiment av fullt anpassningsbara designer. Sedan kan du lägga till text, logotyp, former och egna detaljer. När du är nöjd med din design tar vi hand om resten, och du får hem din namnstämpel textil, klar för märkning.

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 1 kunder

Jag kommer inte köpa denna igen

25 juni 2024 | Christoffer | Verified Buyer

Trycket blev mindre än jag väntat mig, texten blev smetig, inte alls vad jag tänkt.

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hejsan Christoffer! Vi beklagar verkligen för att ni mottagit produkter som ni inte är nöjda med. Vänligen kontakta oss på 020 88 15 60 så kan vi direkt per telefon hjälpa dig med att se över din design och reklamera. Med detta önskar vi er en fin dag! -VistaPrints kundtjänst


Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign