Hoppa till huvudinnehållet

Spara datumet-magneter

Tillkännage er stora dag med en tradition med ny twist. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 139 x 107 mm
  • Matt magnetark
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Kuvert tillgängliga

Grattis till att ni har bestämt bröllopsdatum! När det är dags att tillkännage de här glada nyheterna är spara datumet-magneter både roliga och otroligt praktiska. De hjälper gästerna att aldrig glömma bröllopsdatumet, plats och annan viktig information, och alla inbjudna kan sätta magneten på kylskåpet och börja räkna ner dagarna. Och de hållbara spara datumet-magneterna med skarpt tryck av fotokvalitet kan sedan bli minnessaker från den stora dagen. Redo att skapa era spara datumet-magneter?

Börja med att bläddra igenom vårt utbud av anpassningsbara designer. När du har hittat en mall som passar er stil, hjälper vi dig att lägga till egna detaljer, som foto, namn, datum, webbadress och annat, i vår designstudio. Finslipa designen, gör din beställning och låt oss ta hand om resten. Vi trycker och packar beställningen och levererar snygga spara datumet-magneter som du kan börja dela ut till vänner och familj.

VistaPrint erbjuder Spara datumet-magneter designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign