Loading...

Säg hej då till skrivkramp med specialdesignade signaturstämplar.

– Tryckområde: 7,7 x 3,9 cm
– Slitstarkt plasthölje – 3 bläckfärger att välja mellan – Smidig process för uppladdning av namnteckning – Jämn bläckfördelning – Kan användas upp till 10 000 gånger

Obs! Uppladdningar med liten grafik, teckensnitt mindre än 8 punkter eller tunna linjer, rekommenderas inte och kan komma att avvisas. Se våra vanliga frågor när det gäller designtips för stämplar, materialinformation med mera.

Identitet i bläck
Vill du använda din namnteckning på ett elegant sätt? Våra signaturstämplar är ett måste när man vill sätta en elegant touch på dokument. Din personliga stämpel framställs med precision och öga för detaljer, och din unika identitet samlas i ett stämpeltryck.

Din signatur i stämpelform
Våra signaturstämplar erbjuder ett smidigt och effektivt sätt att autentisera dokument, göra korrespondens mer personlig eller sätta en proffsig touch på ditt företagsmaterial. Tryck bara stämpeln på papper, kuvert eller viktiga dokument och se hur just din namnteckning trycks elegant på pappret, på ett sätt som speglar din unika stil. Alla våra signaturstämplar framställs av minst 40 % återvunnen plast och är 100 % koldioxidneutrala.

Smidig designprocess
Dags att skapa din egen signaturstämpel? Börja med att ladda upp en bild av din namnteckning och lägg sedan till egna detaljer och den färg du vill ha på bläcket. Vi tar hand om resten, och dina signaturstämplar levereras redo att användas.

Recensioner

8 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  3
 • 4 stjärnor
  1
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  4
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet


Recenserad av 8 kunder

Besviken på produkt

15 feb. 2024 | Anitta | Verified Buyer

Bläcket smetar av sig runt kanterna och blir ojämt. Vissa delar av bokstäver blir för tunt syns dåligt och på andra för mycket och suddig. Trots att jag har gjort flera prov tryck innan och till och med torkat av dynan så blir det utsmetat och en ojämn ful kant runt text som inte ska vara där överhuvudtaget!

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hejsan Anitta! Vi beklagar verkligen för att ni mottagit produkter ni inte är nöjda med. Kontakta oss på 020 88 15 60 så kan vi direkt per telefon hjälpa er med er reklamation. Med detta önskar vi er en fin dag! -VistaPrints kundtjänst


Jättenöjd 🌺

7 dec. 2023 | Marjut | Verified Buyer

Perfekt!


Fungerar dåligt

18 sep. 2023 | Lu

Den är en liten ruta i en stor stämpel så går inte att använda för mig som behöver veta var stämpeln hamnar. Era andra produkter är bra!

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

KÖPER alldrig mer För liten text på stämpeln

18 sep. 2022 | OJSAN

TEXTEN alldeles för liten MISSNÖJD !

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Snabb leverans av mycket fin stämpel!

28 aug. 2022 | Tegelkrus50

Inga anmärkningar.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-5

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign