Loading...

Gör kylen till en nostalgitripp med magnetiska fotoremsor.

– 55 x 200 mm – 0,6 mm tjock magnetisk och flexibel baksida – Rymmer upp till fyra foton per remsa – Varje förpackning innehåller fyra remsor – Tryck ända ut i kanten

Minnen som varar
Letar du efter något som verkligen sätter sig på minnet? Var sig du ska köpa julklappar till nära och kära, göra ett fint minne av den där fantastiska semestern eller fira särskilda tillfällen som bröllop och födelsedagar kan de här fotoremsorna göra kylen till en minnenas allé. Magnetiska fotoremsor är inte bara mångsidiga – de gör dig glad varje dag.

Fota, tryck och dela
Varje remsa på 55 x 200 mm rymmer upp till fyra olika foton och de säljs i förpackningar om fyra remsor. Det betyder att du kan skapa minnen med upp till 16 foton, och till och med dela med dig av dem. De här magneterna för innebruk är både fina inredningsdetaljer och uppskattade som presenter. Visa älskade stunder och minnen på ett uppskattat sätt.

Intuitiv designprocess
Dags att designa dina egna magnetiska fotoremsor? Ladda upp din design i vår onlinestudio där du kan lägga till egna, specialdesignade detaljer. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina specialdesignade fotoremsor levereras snygga och klara att sättas upp där du vill ha dem.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign