Loading...

Marknadsför kampanjer och reor med en wobbler som du sätter på hyllkanten

  • Tre storlekar
  • PVC-plast
  • Livfullt färgtryck
  • Lätta att sätta upp
  • Dubbelsidig tejp ingår

Gör reklam i butiken
Vare sig du har lagerutförsäljning eller bra rabatter att marknadsföra kan en wobbler vara det som gör att kunderna inte missar erbjudanden i butik. Locka kunderna till nya varor eller gör reklam för erbjudanden med en wobbler som fångar deras blick. Du kan till och med marknadsföra erbjudanden och rabatter för att sälja ut sådant som behöver en liten puff.

Skräddarsy efter utrymmet
Våra wobbler finns i många olika storlekar, så du kan enkelt hitta den som passar dina utrymmen bäst. De här prisvärda verktygen för marknadsföring passar både små och stora företag. Sätt upp dem på hyllor, gavlar och på disken för att öka chansen till impulsköp. Och med snyggt färgtryck kan du öka kunskapen om ditt företag med loggan och företagets färger.

Intuitiv designprocess
Dags att skapa en wobbler? Processen kunde inte vara enklare. Börja med att välja storlek och sedan layout från en av våra specialdesignade mallar, eller börja designa en helt egen. Sätt dit den sista touchen, med t.ex. din logga eller QR-koder, så är det klart sedan. Om du behöver assistans står våra designproffs redo att hjälpa dig. När du är nöjd med resultatet ser vi till att förpacka och skicka dina specialdesignade wobbler till dig.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign