Hoppa till huvudinnehållet

PVC-fria banderoller

Dra till dig blickarna på nästa rea, mässa eller evenemang med specialdesignade banderoller. 15 storlekar, alla gjorda i PVC-fri polyester. Mer information

Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

– 15 storleksalternativ – Hållbar polyester i 360 g/m² – För både inom- och utomhusbruk – Livfullt färgtryck – Metallöljetter och tillbehör för upphängning som tillval – En livscykelanalys (LCA) har utförts för denna produkt – PVC-fritt material

Obs! Bland våra Vanliga frågor hittar du tips om kassering av PVC-fria banderoller och information om material m.m.

Ett plastfritt alternativ Är du ute efter ett skyltalternativ som inte är av plast? Testa PVC-fria banderoller. De är tryckta på slitstark polyester som passar lika bra inomhus som utomhus – och som hjälper dig att minska ditt miljöavtryck. Sätt upp dina banderoller framför butiken, din mässmonter eller evenemang så att de syns för förbipasserande.

Slitstarkt material Vårt PVC-fria material är framtaget för att hålla, vare sig du använder banderollen inomhus eller utomhus. Med rätt användning och skötsel kan dessa banderoller användas utomhus i upp till 2 år – samma som våra traditionella banderoller i vinyl. Med vår fyrfärgsteknik får ditt budskap ett tydligt och livfullt tryck. Och när det är dags att ersätta banderollen är denna polyester utformad för en renare kassering, utan de gifter som finns i många andra material.

Smidig designprocess Redo att börja skapa dina specialdesignade PVC-fria banderoller? Utforska först vårt galleri med anpassningsbara designmallar eller ladda upp din egen design. Lägg sedan till det du vill visa – som din logotyp, kontaktuppgifter och ett kort budskap – så att banderollen blir som du vill ha den. Vi tar hand om resten, och när dina PVC-fria banderoller levereras är de färdiga att sättas upp och börja användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign