Loading...

Stärk ditt varumärke med eventtält

  • 3 x 3 m tak
  • Justerbar höjd på upp till 3,42 m
  • Polyestertält och hopfällbar aluminiumställning
  • Väderbeständigt året runt
  • Fullfärgstryck
  • Enkel montering utan verktyg
  • Ställning, kit med markpinnar och väska med hjul ingår

Flytta ut marknadsföringen
Vill du marknadsföra ditt företag utomhus? Med våra vind- och vattentäta tält kan du alltid göra ett stilfullt intryck oavsett väder – under såväl soliga sommardagar som regniga och blåsiga höstdagar. Våra anpassningsbara eventtält är ett utmärkt val för att visa upp företagsnamn och logga på företagsmässor, idrottsevenemang och andra utomhusevenemang samtidigt som de ger dig och förbipasserande skydd mot väder och vind.

Enkla att montera och återanvända
Monteringen är enkel, och våra hopvikbara eventtält är gjorda av tålig polyester och en robust aluminiumställning. Till varje tält följer ett tygtak som du kan spänna upp med kardborrefästen. Vik bara upp, lyft på plats och säkra – och när det är blåsigt kan du göra det extra stabilt med markpinnar och linor. Dessutom kan du flytta runt tältet och återanvända det och enkelt bygga upp din eventplats.

Innovativ 3D-designprocess
Redo att börja skapa ditt anpassade eventtält? Vår 3D-designstudio hjälper dig genom processen. När du lägger till färg, bilder, text och annat på alla ytor ser du hur ditt eventtält kommer att se ut när det är färdigmonterat och visas upp. (Du kan till och med vända på det för en 360-gradersvy.) Du behöver därmed inte gissa, utan kan känna dig trygg och glad över din specialdesignade skapelse. När du är nöjd med din design, trycker vi och levererar din beställning. Ditt eventtält levereras redo att höja sig över mängden.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign