Loading...

Ta marknadsföringen till nya höjder med specialdesignade flaggor.

  • Fyra olika storlekar
  • Setet innehåller flagga, flaggstång, önskad bas samt fodral
  • Tryck på ena eller båda sidor
  • Vindtålig i upp till 18 m/s
  • Fyra olika baser att välja mellan

Obs! Ladda ner den här pdf-guiden med viktig information om hur flaggan ska monteras.

Stick ut i mängden
Letar du efter ett sätt att synas i kvarter med mycket folk eller på stora evenemang utomhus? Vår droppformade beachflagga är bra när man vill synas i mängden, var den än placeras. Formen passar bra till logotyper med rundade former och gör också att flaggan hålls spänd även i stark vind – så att budskapet alltid syns väl.

Lätta att montera, inomhus och utomhus
Våra flaggor levereras med allt du behöver för att montera dem på en plan yta: paketet innehåller en vädertålig polyesterflagga, stång i glasfiber, den bas du valt – och ett mjukt fodral för smidig transport. Materialet i flaggan är perforerat och är framställt för långvarigt bruk utomhus, så du kan sätta upp de här flaggorna när och var du vill.

Intuitiv designprocess
Redo att börja skapa? Utforska vårt galleri av mallar till specialdesignade flaggor, bland annat branschspecifika och evenemangsspecifika alternativ. När du har hittat din favorit kan du tillföra din unika prägel i vår designstudio. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din snygga droppformade beachflagga levereras färdig att börja dra till sig blickarna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign