Loading...

Maxa synligheten med specialdesignad beachflagga rektangulär som syns vida omkring.

– Fyra olika storlekar – Setet innehåller flagga, flaggstång, önskad bas samt fodral – Tryck på ena eller båda sidor – Vindtålig i upp till 18 m/s – Fyra olika baser att välja mellan

Obs! Ladda ner den här pdf-guiden med viktig information om hur flaggan ska monteras.

Se till att synas på riktigt långt håll
Letar du efter sätt att få fram ditt budskap och få folk att titta till? Vår rektangulära beachflagga passar bra till just det. De här flaggorna har störst tryckyta av alla, så det är gott om plats för både logotyp och viktiga budskap till kunderna. De brukar uppskattas av bilhandlare, men passar in nästan överallt – utanför butiker, på evenemang, mässor med mera – vår rektangulära beachflagga är inbjudande, särskilt när den vajar elegant i vinden.

Lätta att montera, inomhus och utomhus
Våra flaggor levereras med allt du behöver för att montera dem på en plan yta: Ditt paket kommer att innehålla en vädertålig polyesterflagga, stång i glasfiber, den bas du valt – och ett mjukt fodral för smidig transport. Materialet i flaggan är perforerat och är framställt för långvarigt bruk utomhus, så du kan sätta upp de här flaggorna när och var du vill.

Intuitiv designprocess
Redo att börja skapa? Utforska vårt galleri av mallar till specialdesignade flaggor, bland annat branschspecifika och evenemangsspecifika alternativ. När du har hittat din favorit kan du tillföra din unika prägel i vår designstudio. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din snygga rektangulära beachflagga levereras färdig att börja dra till sig blickarna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign