Hoppa till huvudinnehållet

Ihopfällbar banner

Stick ut med självstående, dubbelsidiga banderoller på mässor, konferenser och evenemang inomhus och utomhus. Lätt och slitstark polyester. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 2 storleksalternativ – 110 g/m² slitstark polyester – Inomhus- och utomhusbruk – Livfullt fyrfärgstryck – Aluminiumram, markspik och fodral ingår

Tiden är otroligt värdefull när det gäller att få till en evenemangslook eller få upp en utomhusdisplay. Det är därför allt du behöver ingår i våra ihopfällbara banners så att du kan få till en skyltning man inte kan missa med minimalt med krångel. Ett bra sätt att få varumärkets logga att synas på inomhus- eller utomhusevenemang eller utställningar och att uppmuntra folk att stanna till vid din monter.

Det dubbelsidiga ihopfällbara setet är packat i ett behändigt fodral och innehåller 2 polyesterbanderoller, en aluminiumram och 4 markspikar för att säkra banderollerna. Inga verktyg behövs. Och det lätta men slitstarka materialet gör dem enkla att transportera, montera och visa upp.

Redo att börja skapa dina popout-banderoller? Ladda upp din bild och lägg till egna detaljer i vår designstudio online. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Packa upp och se din ihopfällbara banner veckla upp sig ur fodralet, redo att imponera.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign