Loading...

Gör reklam för fastigheter till salu, för butiker eller evenemang med mäklarskyltar

– Två material att välja mellan – Två olika storlekar – Går att få av återvunnen kartong – Färgtryck – För inomhus- och utomhusbruk

Skyltar som syns
När det är många hus och lägenheter till salu är det bäst att synas, med en riktigt bra skylt. Mäklarskyltar har en unik V-form som fästs på husväggen och visar upp ditt företagsnamn och kontaktuppgifter åt båda håll, vilket fördubblar reklamytan. Mäklarskyltarna är också ett trevligt sätt att pynta huset på inför större begivenheter.

Vädertåliga och återvinningsbara alternativ
Våra mäklarskyltar framställs av korrugerad plast, som är slitstark, väderbeständig och håller i upp till två år. Vi har även ett mer miljömässigt hållbart alternativ i DISPA-papp, som är helt återvinningsbart. Vi rekommenderar mäklarskyltarna av papp inomhus eller på skyddade platser utomhus. Mäklarskyltar i papp tål att sitta ute i upp till tre månader. Båda materialen finns i två olika storlekar.

Intuitiv designprocess
När du ska börja skapa din mäklarskylt kan du använda dig av vårt galleri med anpassningsbara designmallar. (Har du redan en färdig design? Använd uppladdningsalternativet.) Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra dina unika detaljer på båda sidor. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Mäklarskyltar fångar uppmärksamheten.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign