Loading...

Se till att synas från båda håll med A-ställ i plast med låg vikt

– Två storlekar att välja mellan
– Korrugerad plast med bikakestruktur – Regn- och soltåliga – Tryck på fram- och baksida – Handtag för smidig flytt – Fällbar

Mångsidig och smidig
Letar du efter en prisvärd skylt som kan användas både inomhus och utomhus och som är enkel att flytta på? Perfekt att använda till allt från kampanjer, som vägvisning för besökare och för att locka in kunder. Våra A-ställ är lätta, mångsidiga och ger en flexibel skyltlösning för småföretagare som på ett prisvärt men effektivt sätt vill kunna locka kunder.

Vattentäta och UV-tåliga
Våra gatupratare A-ställ framställs av 5 mm korrugerad plast, en prisvärd polypropenpanel med bikakestruktur och låg vikt. De tål både regn och sol vilket gör att de kan användas inomhus såväl som utomhus. Välj mellan två storlekar: 65 x 100 cm eller 50 x 70 cm. Med fällbar design, tryck på fram- och baksida och smidiga handtag för flytt och transport får du här skyltar som enkelt hjälper dig att synas och göra reklam.

Smidig design
Det är enkelt att trycka korrugerade gatupratare eller A-ställ hos VistaPrint. Anpassa med egen grafik och text för effektiv kommunikation med en personlig touch. Sedan tar vi hand om resten och ser till att du är redo inför nästa rea eller evenemang!

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign