Loading...

Förvandla alla slags bilder till iögonenfallande skyltar med personliga kartongfigurer

– Fem olika storlekar – Beskärs efter bildens form – Två material att välja mellan – Ställ ingår – Kan återvinnas i de flesta kommuner

Roliga och mångsidiga
Anpassade kartongfigurer är ett kul sätt att ge liv åt unika bilder. De här kartongbilderna ger en lite rolig touch till allt från mässor till skyltfönster och lite personlighet oavsett miljö. Och de är superbra som inredningsdetalj hemma eller till födelsedagsfester – tänk dig en jättestor version av din favoritperson hemma! De kan användas på jobbet eller som en kul grej och kartongfigurer är ett kostnadseffektivt sätt att få uppmärksamhet och underhållande för besökare och publik.

Stadiga och bärbara
De här kartongfigurerna är framställda av papp av hög kvalitet, de står av sig själva, är slitstarka och lätta, så att du enkelt kan flytta på dem och ställa dem där du vill. Välj mellan fem olika basstorlekar, upp till 200 cm höga. De är smidiga att ta med på evenemang och flytta, och de har ett stöd som du enkelt fäster på kartongfigurens baksida. Du kan välja mellan två material – 10 mm tjock vit papp med bikakestruktur som ger en trendig och normalt återvinningsbar variant, eller ett mer traditionellt alternativ, 4 mm vit EB-flute-wellpapp.

Låt din kreativitet ta plats
Dags att beställa en specialdesignad kartongfigur? Ladda bara upp önskad bild och låt det roliga börja. När du är nöjd med din personliga design sköter vi resten. Dina kartongfigurer levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign