Loading...

Ta med dig budskapet vart du vill med kartongkuber i papp

– Två storlekar att välja mellan
– 2,3 mm tjock vit EE-flute-papp med dubbla väggar – Livfullt färgtryck
– Lätta att montera – Endast för inomhusbruk – Mycket återvinningsbart material

Praktiska och lekfulla Vill du visa upp vad du kan erbjuda och knyta an till kunderna? Vad sägs om detta: specialdesignade kartongkuber. De är mer än bara skyltar – de är ambassadörer för ditt varumärke. De här kuberna klarar skivan, oavsett om du ska öppna ny butik eller ta med varumärket ut på turné. De är lätta att flytta runt och blir ett charmigt inslag var de än används. Till och med på marknader med många besökare kan de här kartongkuberna ge effektiv uppvisning av ditt varumärke – du kan få tryck på alla fyra sidor så att det syns från alla håll.

Enkla att montera och sätta upp Den modulära designen gör att det går enkelt både att sätta ihop och att ta isär kartongkuberna. De är enkla att transportera, lagra och återanvända och kan anpassas till många olika marknadsföringsbehov. Våra kuber i EE-flute-papp finns i två storlekar (40 x 40 x 40 cm och 50 x 50 x 50 cm) och kan anpassas med tryckt grafik och ditt varumärke för en samlad presentation. De är lätta, bärbara och passar extra bra till popup-försäljning, mässor och marknadsföringsevenemang.

__ Gör dem helt unika__ Din vision kan bli verklighet med bara några klick. Du kan enkelt skapa kartongkuber i papp hos VistaPrint. De här skyltarna har ett unikt skarpt resultat, och din design får ta plats och kan fånga åskådarnas blick. Njut av anpassade kartongkuber som fångar folks uppmärksamhet och som levereras till dörren.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign