Loading...

Bli större och djärvare med ett trekantsställ.

  • 50 x 50 x 185 cm stor (helt staplad)
  • 4 stapelbara delar som går att koppla samman
  • 2,3 mm vit E Flute-papp
  • Fristående ställ
  • Livfullt färgtryck

Modern marknadsföring som inte går att missa

Letar du efter ett nytt sätt för att locka folk till din butik eller ditt evenemang? Våra trekantsställ är utformade för att ditt företag ska uppmärksammas. De här fristående tornen består av 4 stapelbara pappdelar. Helt monterade är de upp till 185 cm höga och har en iögonfallande, abstrakt form. Tack vare att så många anpassningsbara ytor är synliga på varje trekantsställ begränsas inte din kreativitet – eller informationen som du kan dela med dina kunder.

Enkel installation och visning

Vi har skapat de här trekantsställen med bekvämlighet och effektivitet i åtanke. På bara några minuter kan du börja visa upp din logotyp, marknadsföra en rea eller lansera kommande evenemang. Varje bit E Flute-papp trycks och skickas platt. Allt du behöver göra är att vika, fästa och fästa bitarna med hjälp av de inbyggda spåren (vi rekommenderar lim för långvarig användning). Du kan stapla alla fyra på golvet för information i ögonhöjd, eller färre på ett bord. Triangelformen gör att tornet kan stå på egen hand, och det lätta materialet gör det enkelt för dig att vrida och justera ditt ställ som du vill.

Innovativ 3D-designprocess

Redo att börja skapa ditt anpassade trekantsställ? Vår 3D-designstudio hjälper dig genom processen. När du lägger till färg, bilder, text och annat på alla ytor kan du se hur ditt trekantsställ kommer att se ut när det är färdigmonterat och visas upp. (Du kan till och med vända på den för en fullständig 360-gradersvy.) Du behöver inte gissa, utan kan känna dig trygg och glad över din specialdesignade skapelse. När du är nöjd med din design trycker vi din beställning och levererar den till dig. Ditt trekantsställ levereras redo att användas – och redo att sticka ut.

Svart och rosa trekantsställ

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign