Loading...

Kombinera stil, reklam och funktion med vikbara avdelare

– Specialdesignade storlekar – 10 mm tjock vit papp med bikakestruktur
– Tre typer av vikning
– Snabb och enkel montering – För användning inomhus
– Kan vanligtvis återvinnas

Passar alla slags rum Vi presenterar vår mångsidiga vikbara skärmvägg – ett prisvärt och elegant alternativ när du enkelt behöver kunna dela upp och förbättra utrymmen. Den här fristående vikväggen är framställd av vit papp med bikakestruktur och kan användas i många sammanhang – allt från att skapa skilda arbetsytor i hem eller på kontor till tillfällig användning på evenemang, mässor, i popup-butiker med mera.

Mångsidig och praktisk Våra vikbara skärmväggar finns i tre varianter – med en, två eller tre vikningar – så att du enkelt kan välja den modell som passar ditt utrymme och behov bäst. Välj mellan specialdesignade storlekar som passar dina behov, från 50 x 60 cm till 180 x 180 cm. Våra vikbara skärmar är lätta, stabila och framställda av papp som normalt kan återvinnas i de flesta kommuner. Produkten levereras förmonterad, så att den kan ställas upp eller förvaras direkt.

Lägg till din design Börja med att välja storlek och antal vikningar. Gör den till din genom att lägga till egen design, detaljer, text eller logotyp. Behöver du hjälp? Våra experter når du via telefon, e-post eller chatt, och de hjälper dig mer än gärna på din designresa. När designen är klar tar vi hand om trycket och ser sedan till att din snygga vikbara skärmvägg levereras färdig att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign