Loading...

Re board-skyltar

Förvandla oanvända utrymmen inomhus till plats för reklam som ingen missar. Våra re board-skyltar är består av tjock, hållbar och FSC-certifierad papp. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (B x H)
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Byt till återanvändbar re board till nästa skyltning.

– 6 storlekar – Styv papp i flera lager, 2 tjocklekar – Endast inomhusbruk – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Återanvändbara skyltar som syns

Har du en tom yta i butiken eller skyltfönster? Med återanvändningsbar skylt i papp kan du få användning för utrymmet och visa upp varumärket. Gör en specialkampanj, berätta om nya varor eller hjälp kunderna att hitta rätt i butiken – det blir enkelt med våra re board-skyltar. Dessutom kan du använda dem till att visa upp ditt företagsnamn eller loggan på mässor och konferenser. Du har många möjligheter med dessa re board-skyltar – och dessutom är de helt återvinningsbara och tryckta på material från ansvarsfullt skogsbruk.

Lättvikts, stabila och hållbara

Dessa FSC-certifierade re board-skyltar är lätta men otroligt stabila. Papp i flera lager med ett mellanlager med våffelstruktur – det förhindrar att skylten viks, slits eller går sönder vid normalt bruk. Dessutom är skyltarna enkla att återvinna.

Helt anpassningsbar designupplevelse

Redo att specialdesigna egna re board-skyltar? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar. (Eller använd vår enkla uppladdningsalternativ om du redan har en färdig design.) Lägg sedan till egna detaljer och skapa en design som ingen kan missa. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina snygga re board-skyltar levereras färdiga att börja dra till sig blickarna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign